De Moderne Werkplek met Microsoft 365

Sneller, veiliger en beter werken met Microsoft 365.

FMA omarmt het nieuwe werken en kan hierin veel voor u betekenen.


FMA: Microsoft 365 partner

De moderne werkplek is overal: beschikbaar geworden door Office 365 als platform-onafhankelijke en overal beschikbare oplossing. Waarbij medewerkers maximaal worden ondersteund om het meest uit hun werkdag te halen. Zie voor de nieuwste mogelijkheden en producten van Office 365 ook hun website.

Wat betekent Office 365 voor u? Heeft u advies of ondersteuning nodig?

Als ervaren Microsoft partner kan FMA de implementatie van Office 365 voor uw bedrijf verzorgen, inclusief de migratie en integratie van uw bestaande omgeving. Ook kunnen wij uw beheerders opleiden, of het beheer (gedeeltelijk) tijdelijk overnemen dan wel aanvullen wanneer u met capaciteitsproblemen zit. Bel of mail ons om te onderzoeken waarin wij u het best kunnen voorzien.

Voordelen van Moderne Werkplek

Waarom zou u kiezen voor een moderne werkplek? De moderne werkplek en cloud gaan hand in hand. De vele voordelen mogen inmiddels duidelijk zijn, maar voor het gemak hebben we hieronder de naar onze mening belangrijkste voordelen opgesomd: Een moderne werkplek maakt het mogelijk om op een veilige & productieve manier te werken. Door gebruik te maken van de cloud kunnen werknemers vanaf elke locatie met elkaar samenwerken.

Samenwerken in de Cloud

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om vanaf elke locatie (tijd & plaats onafhankelijk) te werken. Door de cloud hebben werknemers vanaf elke locatie toegang tot de nieuwste gegevens. De OfficeGrip moderne werkplek maakt het daarnaast makkelijker om samen te werken.

Applicaties als Microsoft Teams maken laagdrempelig contact mogelijk via chat of telefonie. Ook kan Teams voorzien in diverse samenwerkingsruimtes waarmee het gemakkelijker wordt om aan producten te werken en te vergaderen vanaf elke locatie. Zie voor meer mogelijkheden van Microsoft Teams ook deze pagina.

Veilig & beveiligd

De OfficeGrip moderne werkplek biedt optimale beveiliging. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt de complete omgeving beveiligd. Dat is ook nodig, om hacken en datalekken tegen te gaan. De cloud maakt het bijvoorbeeld mogelijk om te werken met:

tweefactor authenticatie inlogmogelijkheden
Ransomware bescherming
Beveiliging via applicaties zoals Microsoft Defender for Business

Apparaatbeheer

In een moderne werkplek worden alle apparaten binnen uw organisatie (mits aangesloten en toegang tot cloud) centraal beheerd. Gegevens die hier binnen worden uitgewisseld zijn daardoor veilig toegankelijk. Maar ook kan een centrale beheerpartij assisteren bij problemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken waarin wij u het beste kunnen voorzien.

Maak samen met FMA de overstap naar “Het Nieuwe Werken”.

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een moderne werkplek? Bij FMA helpen wij u graag met uw  IT-uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!