Werken in de ICT?

Word regisseur van jouw ICT-carrière! 

Carrière maken bij FMA betekent het beste halen uit jezelf, je team en projecten. Daar helpt FMA je graag bij! Samen werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling door je ambities, drives en valkuilen te onderzoeken. Waar krijg jij energie van? Waar wil jij aan werken? Wat wil je leren?

Door doelen te stellen en die herhaaldelijk aan te scherpen, geven we invulling aan de richting die jíj op wilt. FMA coacht en ondersteunt je waar jij wilt. Stapsgewijs. Zodat jij kunt excelleren.

Geef richting aan jouw ICT-carrière

FMA biedt een werkomgeving waarin je kunt groeien. Je bent namelijk nooit uitgeleerd!

Vliegende start maken?

Wil jij een vliegende start in de ICT? Of ben je al een ervaren ICT-er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? FMA helpt jou bij het verwezenlijken van je ambities. Zo geeft FMA je ruimte en mogelijkheden om de benodigde certificaten en diploma’s te behalen. Bij FMA ben je de regisseur van jouw carrière.

Werkplekbeheerder-, support medewerker- en netwerkbeheerder vacatures

Doorgroeien van werkplekbeheerder of support medewerker tot netwerkbeheerder en/of systeembeheerder? Niets is onmogelijk, zeker niet bij ons. FMA biedt jou de meest uiteenlopende functies bij diverse soorten organisaties.

Jouw carrièrepad uitstippelen

Samen met onze opleidingscoördinator en jouw fieldmanager stippel jij jouw carrièrepad uit. Doorgroeien, verdiepen of specialiseren in de ICT; het is allemaal mogelijk. Jouw groei staat centraal. Met de persoonlijke begeleiding van de fieldmanager en de studieadvisering van onze opleidingscoördinator ben je verzekerd van een op maat gemaakt carrièrepad, waarmee jij jouw droombaan kunt uitvoeren.

  • Begeleiding door ervaren fieldmanager
  • Opleidingscoördinator
  • Uitdagende projecten
  • Persoonlijk ontwikkelplan

ICT-opdrachten voor ambitieuze professionals

Onze opdrachtgevers doen een beroep op FMA als zij ICT-expertise nodig hebben. Dat gaat van (skilled) servicedesk medewerkers tot systeembeheerders en ICT-projectleiders. Voor hen is de juiste kandidaat iemand met relevante werkervaring, opleiding en certificeringen. Alleen op deze manier biedt een FMA-medewerker toegevoegde waarde. Wij bieden jou hiervoor de tools die jij nodig hebt.

 


ICT vacatures

Hieronder staat een lijst met onze openstaande / actuele ICT-banen / vacatures. Maar dat wil niet zeggen dat ons aanbod niet groter is. Staat jouw droomvacature er niet tussen? Laat ons weten wat jouw ideale baan is, dan gaan wij voor jou op zoek!