ICT loopbaan ontwikkeling

Als ICT’er bij FMA sta je niet stil in je ontwikkeling op meerdere vlakken

Wij beschouwen jouw ontwikkeling als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Jij geeft de input voor de volgende stap in je loopbaan. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling stemmen wij af door middel van fieldmanagement gesprekken en een jaarlijks evaluatiegesprek, met daaraan gekoppeld een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Persoonlijke ontwikkeling bij FMA

De ICT-wereld verandert continu en de ontwikkelingen gaan snel. Het is belangrijk dat jij de kans krijgt om je maximaal te ontwikkelen, maar dat je deze zelf ook pakt. Op zowel persoonlijk als technisch.

Passies en ambities zijn mooi, maar zonder een plan om die waar te maken blijft je stil staan. Daarom gaan we samen op ontdekkingsreis. Jouw reis start bij het in kaart brengen van ambities en persoonlijke doelen. Waar liggen jouw talenten, waar ben je goed in, wat zijn je leerpunten en welke technische kennis heb je daarvoor nodig? De antwoorden op deze vragen (en meer) nemen we op in het Persoonlijke Ontwikkelplan, ook wel POP.

Persoonlijk Ontwikkelplan

Tijdens de POP wordt je opleidingstraject voor het komende jaar besproken. Daarbij zoeken we naar de beste fit tussen jouw ambities en FMA’s mogelijkheden. Tijdens de gesprekken met jouw Fieldmanager komt de POP ter sprake en bespreken jullie samen de voortgang. Een POP is niet statisch en kan tussendoor veranderen. Daarnaast beschikt FMA over een opleidingscoördinator die jou kan adviseren over trainingen en cursussen.

Loopbaanbegeleiding bij FMA

We gaan niet jouw hand vasthouden wanneer je op project bent bij een opdrachtgever, maar we monitoren jouw inzet wel. Zo kunnen we dingen waar jij in uitblinkt samen nog verder perfectioneren, dingen die aandacht nodig hebben samen oppakken. Zo kun jij leren en groeien.

Training of coaching doen we niet on the job, maar jouw fieldmanager heeft regelmatig contact met je om te bespreken hoe het met je gaat en of je hulp nodig hebt.

ICT opleidingen

Bij persoonlijke- en loopbaanontwikkelingen horen natuurlijk opleidingen en trainingen. Onderstaand een greep uit de certificeringen, opleidingen en trainingen waarin FMA faciliteert:

  • Microsoft: MCSA of MCDS trajecten, denk hierbij aan MS365, Teams, Windows 11
  • VMware
  • Citrix
  • Amazon Web Services (AWS-
  • ITIL
  • Agile/Scrum
  • Projectmanagement

Daarnaast is het mogelijk om via FMA een HBO Deeltijdstudie richting ICT te volgen.

Inhoud van werk

Door onze focus op persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en het aanpassen aan de ontwikkelingen in de ICT, kunnen wij onze opdrachtgevers altijd de juiste oplossing bieden. Voor ICT-professionals betekent dit dat wij in staat zijn om projecten te bieden waar jij echt je “ei” in kwijt kan.

Ben jij een ICT-professional graag ambities nastreeft, zich wil blijven ontwikkelen en niet bang is voor een uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures of kom bij ons langs om onder het genot van een kop koffie jouw mogelijkheden te bespreken.