Waarom FMA

FMA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ICT service partner. In ons werk gaan wij graag dat stapje verder. Zo doen we niet alleen wat minimaal nodig is, maar denken mee over wat nog meer kan. Wat handig is in een projectinrichting bijvoorbeeld, of extra personele invulling.

Onze kracht zit in de samenwerking.

Samenwerking

U kunt erop vertrouwen dat wij ons best voor u doen. Dat doen we op no-nonsense wijze, pragmatisch en direct. Al meer dan 25 jaar. Dat is wat ons onderscheidt in de markt. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing voor uw vragen.

Onze professionals

Onze ICT professionals kenmerken zich door hun passie en drive.

Zij kiezen bewust voor een vaste aanstelling bij FMA. Hun ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij hen liefst zo uitdagend mogelijke opdrachten, naast de nodige interne begeleiding en studie. Op die manier kunnen zij opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Door hun leergierigheid en onze flexibiliteit zijn onze professionals geschikt voor tijdelijke werkzaamheden en projecten. We zoeken constant naar de beste match. Voor hen, maar ook voor en met onze opdrachtgevers.