De ICT wereld van morgen

Elke organisatie heeft een eigen businessmodel.
Voor het ene bedrijf staan snelheid en schaalbaarheid centraal, voor de andere is het de beveiliging. Het zijn allemaal strategische aspecten die grote gevolgen kunnen hebben op de resultaten. De onderliggende ICT moet hierin ondersteunen en interoperabiliteit tussen applicaties borgen, maar hoe weet u wat voor uw organisatie het beste werkt? Er is geen one size fits all, maar met Cloud en Microsoft Azure kunt u heel ver komen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloudcomputingplatform van Microsoft en werkt als SaaS (software as a service). Via dit platform worden een aantal waardevolle internetdiensten aangeboden binnen de omgeving van uw eigen bedrijf, of via het internet. Zo levert het Azure platform ook Sharepoint en Dynamics CRM als onderdeel van Office 365.

Het gebruik van Azure biedt een heel belangrijk voordeel: er hoeft namelijk geen software geïnstalleerd te worden. Alles gaat via het web. Dat maakt ook dat uw organisatie een stuk flexibeler kan werken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? FMA kan als Managed Service Partner (MSP) samen of voor u een Azure omgeving inrichten. Met onze Cloud Consultancy service kunnen we u adviseren over de best passende inrichting van uw infra en cloudopties. Lees hierover meer op de volgende pagina’s of neem direct contact met ons op.

 

Cloud consulting

Transitie naar de cloud kan veel voordelen meebrengen. Zo bespaart u bijvoorbeeld significante uitgaven op de inrichting van uw security en recovery en verlaagt u de kans op Ransomware aanvallen. Hoe past cloud binnen uw organisatie – en IT-strategie? Lees verder.

Cloud computing

Om continuïteit voor uw organisatie te borgen, zijn visie en strategie nodig. Daarbij is het belangrijk dat de juiste fit wordt gemaakt tussen strategie en techniek. Goed management is bepalend voor het rendement op iedere investering. Met de transitie naar de Cloud is het niet anders. Het managen van integrale verandering in de samenhang van processen, organisatie en techniek, leidt tot betere resultaten en optimaal profijt van uw cloud investering. Daar denkt FMA graag over mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen binnen een werkdag contact met je op