ControlUp – Bespaar op operationele kosten

FMA is geaccrediteerd reseller van ControlUP. ControlUp biedt een SAAS applicatie die aan de hand van data en een Proces Engine kan zorgen dat samenwerking tussen juiste mensen, processen en middelen realtime verbetert. Ook proceskosten besparen? Vraag dan nu naar de mogelijkheden.

De Digitale Gebruikerservaring

IT service management

Bedrijfsactiviteiten zijn afhankelijk van een goede ICT-infrastructuur en daarmee van een goede IT Service Management (ITSM).  ITSM is een werkwijze voor het ontwerp, de levering, het managen en verbeteren van de wijze waarop IT gebruikt wordt binnen uw organisatie. Met als resultaat dat de juiste processen, mensen en middelen zodanig met elkaar samenwerken dat bedrijfsdoelen worden gehaald. ITSM is geen softwareoplossing. ControlUp is dat wel.

ControlUP maakt procesoptimalisatie mogelijk

Optimaliseer uw IT processen en bespaar kosten

Met de ControlUP diensten-portfolio worden alle mogelijke IT-processen binnen uw ondersteunende infrastructuur geanalyseerd met inzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Via de monitoring Proces Automation en recovering tools kunt u naast kostenbesparingen diverse voordelen behalen. Zoals:

  • Besparen op licentiekosten en loonkosten, door verminderd belvolume van de servicedesk vanwege snellere doorlooptijden van requests,
  • snellere doorlooptijden in afhandeling van incidenten en problemen uit monitoring en recovering,
  • productiviteitverhoging van uw gehele gebruikersomgeving door snellere log-ons.

FMA is geaccrediteerd re-seller van ControlUp via haar officiële vertegenwoordiging Prianto ControlUp (prianto.nl) in de Benelux. Zie voor verdere informatie de officiële site:  https://www.controlup.com/.