Detachering Microsoft 365 Professionals

U bent overtuigd van de mogelijkheden en voordelen van  cloudcomputing, van de  Microsoft 365 producten en wil er mee aan de slag? Een cloudtransitie  doet u niet ieder jaar. Ondersteuning van externe Cloudspecialist kost weliswaar het nodige, maar daarmee bespaart u wel kosten op andere vlakken.

FMA is uw Microsoft 365 implementatiepartner

Een veilige Azure omgeving inrichten is niet zo eenvoudig; een cloudmigratie doet u niet iedere dag.

Tijdens zo’n transitie mag uw bedrijfsvoering niet onderbroken worden of overbelast raken. Het dagelijkse operationeel beheer moet gewoon door gaan. De extra werkzaamheden die komen kijken bij een cloudmigratie kunnen bestaande capaciteit en processen extra belasten. Onze ervaring is dat dit altijd onderschat wordt in de praktijk. Niet voor niets lopen migratietrajecten vaak uit in tijd en kosten.

De expertise van onze ICT professionals

Misschien is bij u wel behoefte aan extra tijdelijke capaciteit om een migratie of transitie in goede banen te leiden, of heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij piekbelasting? Onze medewerkers hebben de juiste expertise in huis om samen met u een migratie tot een goed einde te brengen.

FMA medewerkers zijn opgeleid met minstens een MBO opleiding, gecertificeerd in relevante Microsoft accreditaties (zie hieronder) en hebben doorgaans een brede werkervaring. Dat maakt dat zij kennis vanuit diverse vakgebieden kunnen inzetten en kruisverbanden kunnen leggen waar mogelijk of nodig. Ook kunnen zij uw medewerkers trainen wanneer onze klus geklaard is en uw medewerkers nieuwe werkwijzen gaan hanteren.

FMA is Microsoft Gold Partner

FMAers zijn bekend met alle oplossingen die Microsoft biedt. Niet voor niets is FMA certified gold partner!

Onze medewerkers zijn bekend met de vele cloud-oplossingen binnen de Microsoft 365 suite. Zij kunnen optimaal assisteren bij de uitrol in uw organisatie. Daarbij volgen we de richtlijnen en roadmaps van Microsoft. De mate van assistentie waarin u ondersteuning nodig heeft is bespreekbaar. Zo is co-sourcing ook een mogelijkheid. Informeer naar de mogelijkheden zodat we een maatwerk plan met u kunnen maken.