Microsoft PowerApps: biedt u de mogelijkheid om zelf apps te ontwikkelen!

Applicaties ontwikkelen met behulp van PowerApps

Naast de ondersteuning voor de moderne werkplek biedt Microsoft organisaties ook de mogelijkheid om zelf apps te ontwikkelen. Deze apps kunnen bijvoorbeeld geautomatiseerd management informatie uit alle door Microsoft in de cloud beschikbaar gestelde diensten te verzamelen. Zo kunt u bijvoorbeeld gegevens uit Microsoft Sharepoint gebruiken om geautomatiseerd rapportages te laten versturen.

Onze ontwikkelaars staan voor u klaar! Heeft U hulp nodig bij het ontwikkelen van een app, advies nodig over een keuze voor Microsoft Cloud diensten of meer informatie over Microsoft Cloud diensten? FMA staat voor U klaar.

Snel met de Powerapps aan de slag, zonder gedoe.

Gemotiveerd en gedreven als ze zijn, met de juiste opleiding en ervaring passend bij de cultuur van uw organisatie. Wij denken met u mee en zijn eerlijk over wat we wel en niet kunnen. Onze diensten gaan veel verder dan alleen maar het invullen van een vacature, een advies of consult neerleggen, een project achterlaten, maar juist om lange termijn diensten die de continuïteit en kwaliteit blijvend garanderen . Door deze persoonlijke en  transparante aanpak zijn wij in de loop van de tijd  binnen veel branches en  organisaties uitgegroeid tot een betrouwbare partner.