ICT opdrachten voor ambitieuze professionals

Wij hebben niet alleen een groot hart voor ICT, maar vooral voor onze medewerkers!
FMA gaat voor een persoonlijke aanpak waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Samen zoeken we naar de best passende opdracht. Lees hieronder meer over FMA en wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij op zoek een uitdagende baan als ICT-professional? Aarzel dan niet en solliciteer! Kies je voor een dienstverband bij FMA dan ontvang je een welkomstbonus van €1000,- bruto en certificeer je een jaar lang op onze kosten!

Vacatures

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ICT-professionals. Vind je het leuk om als vaste FMA-medewerker verschillende projecten uit te voeren en carrière te maken in de ICT-branche?

Ben jij een leergierige ICT-professional?

Kies dan voor een toekomst bij FMA. In de ICT ben je nooit uitgestudeerd. Daar ondersteunen wij je graag bij, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden diverse trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Waarom werken bij FMA?

FMA is opgericht in 1996 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als een bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Wij zijn een no-nonsense ICT-bedrijf. Wat wij echt belangrijk vinden, is dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Dat zij zich thuis voelen binnen FMA. Daarom is er veel één op één begeleiding en helpen wij jou als dat nodig is.

Natuurlijk wil FMA net als andere ICT-bedrijven geld verdienen, maar dan wel op een transparante en eerlijke manier. Wij hebben geen “uurtje factuurtje” mentaliteit, maar zetten jou in op projecten waar jij het beste uit jezelf kunt halen.