“Microsoft Sharepoint: dé file structuur in de Cloud”

Klassieke netwerkschijven vervangen door gebruik Sharepoint

Samenwerken kan in de Cloud wereld met Microsoft TEAMS, maar naast TEAMS heeft Microsoft ook Microsoft Sharepoint ontwikkeld. Het wordt gebruikt voor intranet, bestandsopslag en document management. In Microsoft Sharepoint worden automatisch backup/kopieën van bestanden opgeslagen.

Microsoft Sharepoint is  File-structuur in de cloud en niet meer weg te denken uit de moderne werkplek! Alle klassieke netwerkschijven kunnen vervangen worden door Sharepoint en worden hiermee geheel web-based.

Hulp nodig bij het opzetten van Sharepoint, Invullen van Sharepoint of het opzetten van uw Microsoft 365 omgeving? Wij helpen u graag!

Snel met Sharepoint aan de slag, zonder gedoe.

Gemotiveerd en gedreven als ze zijn, met de juiste opleiding en ervaring passend bij de cultuur van uw organisatie. Wij denken met u mee en zijn eerlijk over wat we wel en niet kunnen. Onze diensten gaan veel verder dan alleen maar het invullen van een vacature, een advies of consult neerleggen, een project achterlaten, maar juist om lange termijn diensten die de continuïteit en kwaliteit blijvend garanderen . Door deze persoonlijke en  transparante aanpak zijn wij in de loop van de tijd  binnen veel branches en  organisaties uitgegroeid tot een betrouwbare partner.