Detachering van ICT Professionals

Uw vaste bezetting draagt zorg voor beheercontinuïteit van systemen, toepassingsapplicaties en netwerken die voor bedrijfsvoering niet onderbroken mogen worden. Is er toch een gat ontstaan, of verandert de behoefte van uw organisatie naar flexibele ICT inzetmogelijkheden? Dan kunt u een beroep doen op onze ICT detachering.

Wij kunnen u naar wens adviseren in de vraag naar personele invullingen en projecten. Er is veel mogelijk, van ZZP-inhuur tot (tijdelijke) FMAers; gezamenlijk brengen we uw wensen en eisen in kaart. Zo kunnen wij zorgen dat u de best passende professional krijgt. Zodat u de aandacht weer kunt richten op uw primair proces.

ICT detachering voor elke branche – FMA helpt

Van aanvraag tot matching, begeleiding en oplevering – en alles er tussenin: wij kunnen leveren naar behoefte. Gewoonlijk detacheren wij kandidaten onder uw inkoopvoorwaarden. Zijn deze niet beschikbaar? Dan gaat levering gepaard met een FMA raam- en deelovereenkomst. Project contracthandling wordt door ons accountmanagement opgepakt, de concrete invulling en opvolging vinden plaats onder uw regie.

Samen met u als opdrachtgever stelt onze accountmanager een uitvraag- en probleemdefinitie op. De uitvraag wordt na akkoord in offertevorm geconditioneerd met de daartoe bevoegde vertegenwoordiger binnen uw organisatie.

Met onze professionals zijn kwaliteit en senioriteit gegarandeerd.

Door hun kennis zijn zij in staat een voortrekkersrol te vervullen.

De IT experts van FMA

U wordt ondersteund met voornamelijk vaste FMA medewerkers. Onze medewerkers kenmerken zich door hun passie voor ICT en hun ambitie om lange termijn carrièrestappen te maken. FMA begeleidt hen in deze stappen, door onder andere een studieleer- en ontwikkeltraject. Zo blijven zij up-to-date in de nieuwste ICT innovaties. U zult het merken: zij gaan geen uitdaging uit de weg. Door hun expertise, maar ook flexibiliteit en leergierigheid zijn ze bij uitstek geschikt voor tijdelijke inzet.

ZZP’ers in de IT branche – direct inzetbaar

Naast eigen vaste werknemers beschikt FMA over een uitgebreid netwerk van ZZP’ers. Met veel van deze ZZP’ers werken wij al jaren samen, voor de duur van projecten of adviesklussen. Door ons netwerk kunnen we u op flexibele en vertrouwde wijze snel een grotere diversiteit aan expertise, skills en senioriteit bieden.

Dekking conform wet DBA

Onze ZZP-diensten verzorgen we direct, zonder schakel(s). De opdrachten worden inhoudelijk door onze accountmanager met u afgestemd en geconditioneerd. Alle condities zijn voor beide partijen transparant. Contracthandling gaat conform de DBA regelgeving. Ons contract, ter voorkoming van schijnzelfstandigheid, is bij beschikking goedgekeurd door de belastingdienst.

Interim ICT professionals – direct inzetbaar

Ook beschikt FMA over een netwerk van Interim professionals. Medewerkers die zich in tegenstelling tot ZZP’ers liever via FMA willen laten verlonen. De werkwijze die FMA hiervoor hanteert is vergelijkbaar met de aanpak van ZZP inhuur. Door ons flexibele raammodelcontract, conform WAB, loopt u geen enkel risico en is langere duur van inzet mogelijk.

ICT detachering door FMA – Altijd een geschikte IT professional

Wij vinden behoud belangrijk. Zo zetten wij ons blijvend voor u in, zodat u de match behoudt. Omdat wij onze medewerkers vast in dienst hebben, zijn zij flexibel oproepbaar en inzetbaar. Daarover maken we samen afspraken. Zo kunt u zich onbezorgd blijven focussen op uw core business.

Hebben wij de gevraagde expertise niet beschikbaar, dan schakelen wij expertise uit ons partnernetwerk in. Dit zijn betrouwbare collegabureau’s en interimmers met wie wij al jaren samenwerken.

Kies voor ICT Detacherings- bureau FMA en ervaar het verschil

Opleiding, werkervaring en woon-werk afstand zijn belangrijke aspecten in het matchingsproces. Ook persoonlijke eigenschappen spelen een rol: de klik tussen opdrachtgever en professional is toch belangrijk. Dat kan het verschil maken. Daarom vindt u altijd een persoonlijke beschrijving bij onze VIPs op onze homepagina.

Onze vaste medewerkers beschikken over een FMA auto. Voor interimmers zijn eventueel auto’s beschikbaar. U kunt erop vertrouwen dat onze professionals een bijdrage van meerwaarde leveren aan de continuïteit van uw informatiehuishouding.

Veelgestelde vragen over ICT Detachering

Wat is ICT detachering?

In een organisatie draagt de vaste personele bezetting zorg voor beheercontinuïteit van systemen, toepassingsapplicaties en netwerken die voor bedrijfsvoering. Wanneer er een gat ontstaat door drukte of ziekte, kan tijdelijke extra ondersteuning de oplossing zijn. ICT detachering maakt dat mogelijk. Hiermee haal je dus tijdelijk een werknemer van een andere partij in huis.

Wat zijn de voordelen van ICT detachering voor mijn organisatie?

ICT detachering biedt voor zowel werkgever als werknemer diverse voordelen. We delen graag onze top 3:

  • Continuïteit

Het zal je als werkgever maar gebeuren: werknemers zijn ziek of met verlof, of je organisatie loopt over van drukte. Dan zijn tijdelijke extra handen heel welkom. Geen permanente verplichtingen, wel duidelijke contractuele afspraken. Zodat jouw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Dat kan met detachering.

  • Expertise

Soms heb je tijdelijk een expert nodig. Voor bijvoorbeeld een project, implementatie of migratie. Via detachering kan dat, zonder dat je deze expert meteen langdurig in dienst hoeft te nemen. Ook brengt deze expert vaak een frisse blik en dynamiek mee. Dat kan weer positieve effecten hebben op jouw werknemers en organisatie.

  • Afwisseling en uitdaging

ICT professionals werken steeds vaker in projecten. Leuke uitdagingen en veel afwisseling doen het nog steeds beter dan enkel hoge salarissen. Met detachering ontstaat er dus een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer: waar de werkgever een tijdelijke behoefte vervult ziet, kan een gedetacheerde werknemer nieuwe ervaring opdoen en leren.