Hardware inkopen of verkopen

Naast onze vele diensten kunt u ook via ons de nieuwste hard- en software bestellen of uw oude software recyclen.

One-stop shop

Ook dat is FMA. Daarvoor werken wij samen met diverse partners. Zo kunnen wij u niet alleen als betrouwbare ICT-partner voorzien van diverse diensten en advies, maar ook in (of verwijzen naar) de daarvoor geschikte producten.

Heeft u hulp nodig, dan staat onze accountmanager klaar om uw vragen te beantwoorden of mee te denken.

Fluxware

FMA: uw online inkoop en verkoop specialist voor IT Hardware (nieuw en refurbished), in samenwerking met Fluxware. Fluxware biedt online een compleet productaanbod en werkt uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Wij verzorgen hardware voor betrouwbare, stabiele en snelle netwerken. Met onze samenwerking kunnen wij u alle gemakken van een one-stop-shop bieden: van bestellen tot retour, garantie tot RMA: alles wordt geregeld vanuit uw portal. Zo bespaart u tijd en energie.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse services. Schakel ons in als we u kunnen helpen op het gebied van cloudcomputing, consultancy, netwerken, ontwerp, implementatie, migraties, licenties, opkoop overstock en gecertificeerde dataverwijdering. Kortom; waar we u ook mee kunnen helpen, neem contact met ons op en we regelen het.

FMA: uw one-stop shop voor ICT.

Laat ons weten wat u nodig heeft.