ICT-uitzendbureau?

Of juist beter aan het werk via een ICT-detacheringsbureau?

Uitzenden en detacheren via een ICT-detacheringsbureau zoals FMA worden vaak met elkaar verward. In beide gevallen werk je tijdelijk en krijg je de kans om bij opdrachtgevers in de keuken te kijken.

 

Zekerheid van een ICT-detacheringsbureau

Bij een uitzendbureau werk je op basis van een uitzendovereenkomst. Eindigt je opdracht dan eindigt ook jouw uitzendovereenkomst. Bij detachering kom je in dienst bij een detacheringsorganisatie. Eindigt jouw project, dan blijf je gewoon in dienst.

Bij FMA kom je te werken bij een ICT-detacheerder met hart voor haar medewerkers. Wij bieden jou zekerheid, begeleiding en opleidingsmogelijkheden. Wij bieden je:

Zekerheid

We starten met een jaarcontract en zetten bij goed functioneren om naar een contract voor onbepaalde tijd. Loopt jouw inzet bij een klant af, dan betekent dat niet dat jouw arbeidsovereenkomst ook stopt. Zit je tussen twee projecten, dan kom je naar kantoor om te studeren.

Langdurige relatie

Wij investeren graag in je om een succesvolle arbeidsrelatie voor de langere duur op te bouwen. Deze investering bestaat uit begeleiding en ontwikkeling. Begeleiding door een fieldmanager en ontwikkeling door het bieden van een persoonlijk afgestemd opleidingsplan.

Specialistisch werk

Onze ICT-professionals voeren specialistische werkzaamheden uit.  Specifieke kennis in combinatie met jouw frisse blik van een “vreemd gezicht”, ambitie en motivatie is wat onze opdrachtgevers zoeken. Heb je bepaalde kennis nog niet in je toolbox, dan stelt FMA jou in de gelegenheid om die te vergaren. Wij detacheren jou op opdrachten die goed aansluiten bij jouw kennis en kunde en waar jij je “ei” in kwijt kunt.

Ambassadeur

Detachering via FMA betekent dat je gedetacheerd wordt bij verschillende opdrachtgevers en vervul je de rol van externe ICT-specialist. Uit naam van FMA ben je een ambassadeur die zijn/haar kennis en vaardigheden inbrengt bij onze opdrachtgever(s). De betrokkenheid tussen jou en FMA is groot. Als mensen je vragen: “Waar werk je?”, noem je zonder twijfel FMA!

ROI en Cloudcomputing. Wat levert het op!?

In onze nieuwe whitepaper nemen we u mee in de wondere wereld van nieuwe
IT-technologieën, de meerwaarde voor uw businesscase en de Return On Investment.

 

Download de gratis whitepaper

You have Successfully Subscribed!