Microsoft 365 supportmedewerkers – Randstad

Wij groeien door!
FMA is een groeiende IT-organisatie met een informele organisatiecultuur. Met ambitieuze (groei)plannen, net als onze opdrachtgevers. Om tegemoet te komen aan vraagstukken en projecten op het gebied van de digitale informatietechnologie zijn wij continu op zoek naar medewerkers die met ons mee willen groeien deze plannen te realiseren.


Hier ga je aan de slag

We zijn een organisatie met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als opdrachtgever. Wij kennen onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze organisatie. Dit is onze missie en bestaansrecht. Je bent geen nummer
Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties uit de zorg, het onderwijsdomein, het verzekerings- en bankwezen en de raffinagesector. Maar ook organisaties uit de (semi) publieke sector doen al jaren zaken met ons.
Opdrachtgevers
met plannen  op gebied van modernisering  hun informatiehuishoudingen, realisatie digitaliseringsvraagstukken en Cloud transities.
Juist om
hieraan te kunnen voldoen, zijn we voortdurend op zoek naar ambitieuze MS-365 supportmedewerkers en MS-365 functionele beheerders. Medewerkers die als brugfunctie de gebruikerswerkplekken bij onze opdrachtgevers mogen inrichten vanaf de systeem en hardware configuraties tot en met de implementaties  van al wat MS-365 aan services te bieden heeft. Met als doel de gebruikers bij onze opdrachtgevers efficiënter en productiever op iedere locatie (samen) te laten werken.

Dit ga je doen

Als MS 365 supportmedewerker heb je al wat ervaring in het realiseren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft 365 en Azure platform. Je weet als geen ander op welke wijze je onderdelen uit de MS365 suite kan gebruiken om te voldoen aan de wensen van de klant.

Heb je al ervaring opgedaan, dan is dat mooi meegenomen. De valkuilen die Microsoft 365 implementaties met zich meebrengen, zowel op technisch en functioneel vlak, zijn je al bekend. Hier ga je slim mee om. Je hebt ambities je te gaan specialiseren, te certificeren om jouw carrière hierin steeds verder uit te gaan bouwen.


Dit breng je mee

HBO werk/denkniveau, minimaal afgeronde MBO 3 of 4 ICT-opleiding;
• Minimaal
een jaar relevante werkervaring met een of meer van de volgende onderdelen uit  de MS-365 suite; Exchange Online, Intune, Office 365, Azure, Teams,SP Online, etc.;
• PowerAutomate en PowerApps
ervaring is mooi meegenomen, evenals Powershell;
• Kennis van en bij voorkeur
(migratie) projectervaring met een of meer onderdelen uit MS-365 suite;
• Kennis
van en ervaring van de ITIL, Agille & Scrum werkwijze;
• Bij voorkeur
al in het bezit van 1 of meerdere certificaten uit de MS-365 suite als; MD-100, MD101, MS-900, AZ-900, MS100/101(per Mei; MD102),etc.;
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden
in woord&geschrift:
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van top collega’s.
De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we alleen door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt
, je alle kansen krijgt om mee te groeien en je te certificeren. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen FMA en investeren hier dan ook graag in. Dit doen we al 25 jaar.
Naast uitdagende projecten waarin jij je ambities waar kunt maken, bieden wij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden:

• Een jaarcontract, met uitzicht op een onbepaalde tijdscontract;
• Welkomstbonus t.w.v. € 1.000 ,– bruto;
• Eerste jaar studeren op kosten van FMA;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goed pensioen,10 studiedagen
, 24 verlofdagen en diverse bonus regelingen;
• Auto
(naar draagkracht, met tankpas) van de zaak zonder reclame stickers;
• Regelmatig uitjes
, workshops en Bedrijfsfitness;
• MS 365 licentie voor kennis delen collega’s;

Bruto salarisindicatie: van €3.000,– tot €5.500,–  voor de specialist*
* Als specialist ben je in bezit van meerdere certificaten  en gespecialiseerd in aantoonbare voorkomende projectvaardigheden bij het inrichten van moderne (private/hybride) werkplekken met infrastructuurbeheer in de Azure Cloud als platvorm, het uitrollen en beheren (technisch/functioneel) van MS-365 diensten uit de suite; het configureren van MDM (Mobile Device Management),  MS Endpoint Manager (Intune), Autopilote, AAD, Azure Virtual Desktop, SP-online, One-Drive, Teams-Telefonie, SCCM, troubleshooting systeemincidenten, Powershell, App-V en dergelijke.


Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar ; solliciteren@fma.nl.

Voor meer informatie over FMA, haar diensten, opdrachtgevers en jouw mogelijkheden, kijk dan op onze website: www.fma.nl. Bellen mag natuurlijk ook

Solliciteren