Netwerk- & Security Specialist – Tiel

We zijn voor onze opdrachtgever, een wereldwijd opererende alarmcentrale / beveiliging organisatie regio Tiel op zoek naar een Netwerk & Security Specialist.

Hier ga je aan de slag

De organisatie is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Dat betekent dus optimale carrièremogelijkheden, ook in Nederland! De dienstverlening van onze opdrachtgever varieert van het afhandelen van inbraakalarmen, brandmeldingen, camerabewaking, teleservice, alarmopvolging, 24/7 telefonische bereikbaarheid tot en met het aansturen van klimaatinstallaties.

Dit ga je doen

Als Netwerk & Security Specialist bij onze opdrachtgever begin jij de dag met een Daily Scrum Meeting van half 10 tot 10 uur. In deze meeting bespreken jullie met het ICT team welke werkzaamheden en projecten er lopen of er issues zijn en hou je elkaar op de hoogte van de status. Na de meeting kijk je of er lopende netwerk/security issues zijn die direct actie vereisen. Vervolgens kijk jij in de Changelijst die is opgesteld om te kijken welke projecten door de ICT manager aan je zijn toegewezen en welke werkzaamheden jij deze periode gaat oppakken. Hiermee ga je aan de slag. Hierbij is het belangrijk dat je de interne organisatie goed informeert en samenwerkt met je collega’s. Je gaat aan de slag met de tickets die in het systeem zijn binnen gekomen en handelt deze eerst af. Jij zorgt ervoor dat ons netwerk altijd blijft draaien en onze data en informatie veilig is.

Waarom jij bij ons moet komen werken?

De opdrachtgever is een platte organisatie waarin je de vrijheid krijgt om op eigen initiatief deel te nemen aan verschillende ICT projecten. Hierin wordt je ondersteund door je manager en het team. Daarnaast werk je in een gezellig team van IT’ers.

Dit breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Informatica
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van network en security;
  • Ervaring met complex HA netwerk omgevingen, inclusief routeringsprotocollen zoals BGP en OSPF;
  • Ervaring met het beheren van Firewalls, heb je ervaring met Fortinet Firewall, dan is dat een pré;
  • Kennis van ISO-27001
  • Je hebt technisch en analytisch inzicht. Je vind het leuk om te onderzoeken waar een probleem vandaag komt en hoe je dit zo snel mogelijk kan oplossen;
  • Kennis en ervaring van een breed scala aan security services zoals, IDS/IPS, Threat Prevention, VPN’s, Web Gateways zoals Palo Alto, Checkpoint, ZScaler, F5, Akamai, Clearpass en Infoblox;
  • Je vindt het leuk om aan verschillende projecten deel te nemen, zoals het opzetten van NOC en SOC faciliteiten, het beheren van 100+ netwerk componenten, Onpremise cloud migraties uitvoeren en de mailomgeving verplaatsen naar de cloud etc.

De arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een leuk en enthousiast team! Onze opdrachtgever biedt prima arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De bedrijfscultuur is te omschrijven is als ‘dynamisch, resultaatgericht en professioneel’.

Je werkt vanuit kantoor Tiel, een moderne werkplek met de juiste ergonomische faciliteiten. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform bruto salaris per 4 weken, 24 vakantiedagen en reiskostenvergoeding in de cao particuliere beveiliging.

Meer weten?

Neem dan contact op met Nathaly Werleman, via telefoonnummers 030 287 51 20 | 062 186 7093 of mail nathaly.werleman@fma.nl

Solliciteren