Microsoft 365 supportmedewerkers – Regio Randstad

Wij groeien door!

FMA is een groeiende IT-organisatie met een informele cultuur. We hebben ambitieuze (groei)plannen. Daarom zijn wij continu op zoek naar medewerkers die met ons mee willen groeien. Medewerkers die het visitekaartje willen zijn bij onze opdrachtgevers.

Hier ga je aan de slag

FMA is een organisatie met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als opdrachtgever. Wij kennen onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze organisatie. Dit is ons bestaansrecht.

Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties uit de zorg, het onderwijsdomein, het verzekerings- en bankwezen en de raffinagesector. Maar ook organisaties uit de (semi) publieke sector doen al jaren zaken met ons.

Opdrachtgevers, die net als FMA, ook ambitieuze plannen hebben op het gebied van digitaliseringsvraagstukken en Cloudtransities van hun IT-omgeving.

Juist om aan deze plannen te kunnen voldoen, zijn we voortdurend op zoek naar ambitieuze Microsoft 365 supportmedewerkers. Microsoft 365 engineers die werkplekken bij onze opdrachtgevers mogen inrichten vanaf de hardware configuraties tot en met het inrichten van Microsoft 365 services. Met als doel medewerkers bij onze opdrachtgevers efficiënt en productief op iedere locatie (samen) te laten werken.

Dit ga je doen

Als MS 365 supportmedewerker heb je ervaring in het realiseren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft 365 en Azure platform. Je weet als geen ander op welke manier je onderdelen uit de MS 365 suite kan gebruiken om te voldoen aan de wensen van de klant.

Heb je al ervaring opgedaan, dan is dat mooi meegenomen. De valkuilen die Microsoft 365 implementaties met zich meebrengen, zowel op technisch en functioneel vlak, zijn al bekend bij je. Hier ga je slim mee om. Je hebt ambities om je hierin te gaan specialiseren, te certificeren en jouw carrière uit te bouwen.

Dit breng je mee

• Afgeronde MBO 3 of 4 ICT-opleiding;

• Minimaal twee jaar relevante werkervaring met Exchange Online, Microsoft 365, Azure, Microsoft Teams en Sharepoint Online;

• PowerAutomate en PowerApps kennis is mooi meegenomen;

• Kennis van en bij voorkeur ervaring met een Microsoft migratie;

• Kennis van ITIL, Agille & Scrum;

• Bij voorkeur in het bezit van 1 of meerdere certificaten uit de Microsoft 365 suite zoals MD-100 en / of MS-900;

• Je bezit goede communicatieve vaardigheden;

• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van top collega’s.

De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we alleen door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen FMA en investeren hier dan ook graag in.

Naast uitdagende projecten waarin jij je ambities waar kunt maken, bieden wij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden:

• Een jaarcontract, met uitzicht op een onbepaalde tijdscontract;

• Welkomstbonus t.w.v. € 1.000 ,– bruto;

• Eerste jaar studeren op kosten van FMA;

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goed pensioen,10 studiedagen en diverse bonus regelingen;

• 24 Verlofdagen;

• Auto en tankpas van de zaak (zonder reclame stickers);

• Regelmatig uitjes en workshops;

• MS 365 licentie voor kennis delen collega’s;

• Bedrijfsfitness.

Salarisindicatie: van €3.000,– tot €4.500,– bruto (de specialist*), afhankelijk van leeftijd en ervaring.

* Als specialist ben je gecertificeerd en gespecialiseerd in vaardigheden als bijvoorbeeld het inrichten van moderne (hybride) werkplekken met infrastructuurbeheer in de Azure Cloud als platvorm, het configureren van MDM (Mobile Device Management), het uitrollen en beheren van alle MS 365 diensten uit de suite. Bijvoorbeeld aantoonbare ervaring met MS Endpoint Manager (Intune), Autopilote, Azure Virtual Desktop, SP, Teams, SCCM, troubleshooting systeemincidenten, Powershell, App-V, etc

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar ; solliciteren@fma.nl.
Voor meer informatie over FMA, haar diensten, opdrachtgevers en jouw mogelijkheden, kijk dan op onze website: www.fma.nl.

Solliciteer direct

Angelique van der Heeden 030 287 51 20

Solliciteren