Medior Cloud Applicatie Supportengineer MS-365 Services – Zuidwest Nederland

Opdrachtomschrijving

We zijn voor en namens onze opdrachtgever, op zoek naar een medior cloud applicatie engineer.

Hier ga je aan de slag

De organisatie, waar kom je te werken?

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor een zeer uitgebreid assortiment aan maritieme facilitaire diensten voor binnen- en buitenvaart. Diensten die zowel vanuit haar hoofdvestiging als de lokale zustervestigingen worden aangeboden.

Organisatie bestaat uit ongeveer 3000 gebruikers.

De centrale afdeling ICT op hoofd locatie ondersteunt deze gebruikers met ongeveer 30 medewerkers een diversiteit aan kantoor/bedrijfsapplicaties. Met name gebaseerd op Microsoft producten, maar ook maritiem specifieke applicaties.

Het databeheer is gecentraliseerd en bij partners ondergebracht.

De afdeling beheert naast de kantoor werkplekken op haar hoofd locatie, ook de werkplekken bij haar lokale zustervestigingen.

De centrale ICT-afdeling bestaat uit meerdere teams; te weten een SSC team (frontdesk, service/helpdesk, eerste/tweede lijns ondersteuning en trouble shooting), applications en operations (IT-delivery) en een backoffice (Systeem/Netwerkbeheer).

Het SSC-team is op zoek naar versterking in de vorm van een senior cloud-engineer passend in onderstaand profiel.

Dit ga je doen

Je belangrijkste taken en verantwoordlijkheden, wat ga je doen?

Je kunt goed samenwerken met je collega’s en zij helpen jou ook. In hoofdzaak maak je gebruik van reeds opgedane kennis en cloudervaring, maar je kijkt hierbij ook verder dan alleen dit. Je kunt structureren, bent secuur, rondt je werkzaamheden graag goed af en kunt omgaan met de dynamische organisatie die het team zo sterk maakt.

Bij uitvoering ben je medeverantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen. Je ondersteunt collega’s uit het team bij de uitvoering ervan. Dit vraagt om goede communicatie met de betrokkenen, besluitvaardigheid, goede planning, monitoring, resultaatgerichtheid, een stevige persoonlijkheid en flinke dosis stressbestendigheid.

Dit breng je mee

Wat breng je zoal mee, aan kennis, ervaring en competenties?

  • HBO werk/denk niveau, minimaal afgeronde MBO-ict met aantoonbare ervaring cloudbeheer.
  • Ervaring opgedaan binnen de maritieme sector is natuurlijk een grote pre.
  • Aantoonbare werkervaring opgedaan binnen de gevraagde kennisgebieden, waarbij je als senior al in bezit bent van meerdere certificaten en gespecialiseerd in aantoonbare voorkomende projectvaardigheden bij het inrichten van moderne (private/hybride) werkplekken met infrastructuurbeheer in de Azure Cloud als platvorm, het uitrollen en beheren (technisch/functioneel) van MS-365 diensten uit de suite; als bijv. het configureren van MDM (Mobile Device Management), MS Endpoint Manager (Intune), Autopilote en dergelijke.
  • Aantoonbare (migratie) projectervaring met meerdere onderdelen uit de MS-365 suite met gebruik van AAD, Azure Virtual Desktop, Sharepoint, Onedrive, Teams-Telefonie, SCCM, troubleshooting systeemincidenten, Powershell, App-V en dergelijke.
  • Aantoonbare ervaring van de ITIL, Agille & Scrum werkwijze.
  • In bezit van meerdere certificaten als; MD-100, MD101, MS-900, AZ-900, MS100/101 (per Mei 2023; MD102), AZ 104, etc.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden in woord&geschrift.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (eis).
  • Woonachtig in de regio zuidwest Nederland.

Solliciteer direct

Interesse? Procedure, inzet en selectie

Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Indien je voldoet aan dit profiel, zien we graag uw kandidatuur (met begeleidende cv, motivatie en tariefstelling) voor of uiterst medio mei tegemoet. Op tijd om na selectie evt. uitgenodigd te kunnen gaan worden voor de eerste gespreksronde, met evt start direct aansluitend. Inzet is 40 urige werkweken, halfjaarplus en de beloning is marktconform. Alleen zzpérs worden verzocht te reageren zonder schakel(s). Dit op nadrukkelijk verzoek van de opdrachtgever maar ook vanwege de DBA-regelgeving.

Solliciteren